Κόσμος

Κολομβία: Η στιγμή που Πολωνοί τουρίστες δέχονται άγρια επίθεση σε βουνό κοντα στο Μεντεγίν

Το βίντεο με τη στιγμή που δέχθηκαν επίθεση από δύο ληστές ενώ περπατούσαν σε βουνό στην Κολομβία έδωσαν στη δημοσιότητα δύο Πολωνοί τουρίστες.

Οι τουρίστες περπατούσαν σε βουνό κοντα στο Μεντεγίν της Κολομβίας όταν - όπως φαίνεται στο βίντεο - τους πλησίασαν από πίσω δύο άνδρες ο ένας εκ των οποίων κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια του βίντεο ο ένας από τους Πολωνούς τουρίστες μιλάει στην κάμερα για την επίθεση που δέχθηκε ενώ το πρόσωπό του είναι γεμάτο αίματα.

«Δέχθηκα επίθεση από δύο άνδρες και ο ένας από αυτούς με χτύπησε στο κεφάλι με μαχαίρι. Έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο τώρα. Πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου. Είναι τρελό αυτό που συνέβη» ακούγεται να λέει για ό,τι συνέβη την περασμένη Τετάρτη.

Ο δήμαρχος του Μεντεγίν. Ντανιέλ Κιντέρο, ζήτησε από την αστυνομία να προχωρήσει γρήγορα την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και πρόσφερε αμοιβή για όποιον είχε πληροφορίες για την επίθεση σε βάρος των δύο τουριστών.

«Ζήτησα από τον αρχηγό της αστυνομίας να δώσει προτεραιότητα στη σύλληψη αυτών των ληστών. Δίνουμε αμοιβη έως 10 εκατομμύρια πέσος (περίπου 3.200 δολάρια) για πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να συλλάβουμε άμεσα τους δράστες και να τους απαγγείλουμε κατηγορίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος του Μεντεγίν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ