Κόσμος

Καταγγελίες κατά των Rammstein για «στρατολογήσεις» νεαρών γυναικών για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τον Lindemann

Έρευνα για τις καταγγελίες κατά των Rammstein για «στρατολογήσεις» νεαρών γυναικών ώστε να κάνουν έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τον frontman του συγκροτήματος Till Lindemann, πραγματοποιούν οι γερμανικές Αρχές. 

Η Ιρλανδή Shelby Lynn υποστήριξε πως είχε πάει σε συναυλία των Rammstein και στο πάρτι που ακολούθησε και εκεί γνώρισε τον μουσικό. Εκείνος της εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον αλλά όταν η ίδια αρνήθηκε αντέδρασε βίαια.

Επίσης, η γυναίκα υποστηρίζει πως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της καθώς δεν θυμάται τίποτα για μεγάλο μέρος του πάρτι, ενώ την επόμενη μέρα ξύπνησε με μελανιές και κάνοντας εμετούς. 

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης NDR και Süddeutsche Zeitung δημοσιοποίησαν μέρος από τις καταθέσεις δύο καταγγελλουσών, στις οποίες, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για συστηματική προσπάθεια «στρατολόγησης» ελκυστικών νεαρών γυναικών για να συμμετάσχουν σε πάρτι μετά από σόου. Φέρεται να επιλέγονταν ειδικά για να κάνουν σεξ με τον Till Lindemann.

Οι δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν υπεύθυνες δηλώσεις περισσότερων από 12 γυναικών, οι οποίες περιέγραψαν πώς τις προσέγγισε η ομάδα του Rammstein, είτε μέσω Instagram, είτε στις συναυλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ορισμένες από αυτές ζητήθηκε να στείλουν φωτογραφίες πριν από την εκδήλωση ή φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν επιτόπου. Από όσες επιλέχθηκαν, ζητήθηκε να ντυθούν με συγκεκριμένο τρόπο για την εκδήλωση και τους δόθηκε πρόσβαση στο καλύτερο σημείο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία

Μια γυναίκα αναφέρει ότι της είπαν ευθέως ότι η πρόσβαση στο πάρτι ήταν μόνο για όσους ενδιαφέρονταν να κάνουν σεξ με τον Lindemann και ότι ο 60χρονος ρόκερ ήθελε να παρευρίσκονται μόνο πολύ νεαρές γυναίκες. Άλλες σημειώνουν ότι δεν ρωτήθηκαν καν για την ηλικία τους, παρόλο που τους προσφέρονταν αλκοόλ και ναρκωτικά στα πάρτι.

Δύο γυναίκες μίλησαν στα ΜΜΕ, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, για τις σεξουαλικές επαφές που είχαν με τον μουσικό, κάνοντας λόγο για προφανή κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του. 

Κανένα σχόλιο από Rammstein - Lindemann

Μετά τις καταγγελίες, το συγκρότημα απέρριψε τα όσα διακινούνται. «Όσον αφορά τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να συνέβησαν στο περιβάλλον μας όσα υποστηρίζονται. Δεν γνωρίζουμε να γίνεται επίσημη έρευνα σχετικά με το θέμα αυτό» επεσήμαναν. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...