Κόσμος

Ην. Βασίλειο: Τραγωδία στη θάλασσα με 2 νεκρά παιδιά

Οκτώ ακόμη άτομα που βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα δέχτηκαν πρώτες βοήθειες επί τόπου. Η αστυνομία προχώρησε σε συνέντευξη τύπου έπειτα από διάφορα σενάρια που δημοσιεύονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την ερτ

Η επικεφαλής του Ντόρσετ αποκάλυψε ότι η έρευνα διεξάγεται «με την πεποίθηση ότι δεν υπήρξε πραγματική επαφή μεταξύ «σκάφους και κολυμβητών» τη στιγμή της τραγωδίας λίγο μετά τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα της Τετάρτης (31 Μαίου).

Τα παιδιά ανασύρθηκαν από το νερό με «κρίσιμα τραύματα» και πέθαναν στο νοσοκομείο. Οι αρχικές πεποιθήσεις ότι πήδηξαν – από την προβλήτα είχαν αποκλειστεί. Μάρτυρες είπαν ότι πολλά τζετ σκι φάνηκαν κοντά εκείνη τη στιγμή. Η αστυνομία απέκλεισε και αυτή την εκδοχή χωρίς όμως να αποκαλύψει τα αίτια του θανάτου των παιδιών.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, πιστεύεται ότι η 12χρονη κινδύνευσε από τα απόνερα σκάφους που οδηγούσε ο 40χρονος, ενώ ο 17χρονος φαίνεται ότι έσπευσε να βοηθήσει το ετοιμοθάνατο κορίτσι.

Οι ναυαγοσώστες έτρεξαν στη θάλασσα καθώς άλλα οκτώ παιδιά κινδύνευαν να παρασυρθούν από ένα ξαφνικό και ισχυρό υπόγειο ρεύμα, ενώ η παραλία ήταν γεμάτη από χιλιάδες οικογένειες που απολάμβαναν τον ήλιο στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Πύρρεια νίκη” των Rafale F4 για τη “Συμφωνία του Αιώνα”: Η εντατική “Παρισινή διπλωματία” εξασφάλισε 200 μαχητικά που θα αντικαταστήσουν τα F-15C/D Eagles του Ριάντ

Στα μέσα Ιουλίου κατέστη σαφές ότι η Γερμανική κυβέρνηση είχε ματαιώσει την πώληση σαράντα οκτώ μαχητικών αεροσκαφών...