Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Εξαγγελίες μετά την προσευχή στην Αγία Σοφία- Οι "άσσοι στο μανίκι" του Ερντογάν - Δίνει δωρεάν φυσικό αέριο στους πολίτες, προωθεί τα Togg

Σε νέο παραλήρημα προέβη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν... αυτή τη φορά από την Αγία Σοφία. Εξήγγειλε μεταξύ άλλων ότι θα δώσει δωρεάν φυσικό αέριο για ένα χρόνο και ότι τα τουρκικά αυτοκίνητα Togg θα κατακλύσουν τις διεθνείς αγορές.

Τα γένια του ευλόγησε για την πολιτική του στις επιχειρήσεις και την ενέργεια από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από την προσευχή για τη γιορτή του Ιντ αλ- Φιτρ. 


Αναφερόμενος στα αποθέματα αερίου της Μαύρης Θάλασσας είπε ότι «από τώρα οι σεισμικές έρευνες και οι εργασίες γεώτρησης συνεχίζονται.Σε αυτό το σημείο τα αποθέματα και η παραγωγή αναμένεται να αυξηθούν».

Εκτιμάται ότι έχουν ανακαλυφθεί περίπου 710 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αποθεμάτων φυσικού αερίου σε υπεράκτια κοιτάσματα, κυρίως στο πεδίο Sakarya το 2020 και στο γειτονικό κοίτασμα Caycuma-1 πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά δε την πολυδιαφημισμένη από την κυβέρνηση του παραγωγή της τουρκικής αυτοκινητοβιομηχανίας Togg τόνισε ότι «όλος ο κόσμος θα δει ότι η Togg δεν είναι μόνο εθνική αλλά και διεθνής μάρκα». 

Κάθε μέσο για να προσελκύσει τις ψήφους των τούρκων πολιτών επιστρατεύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παρουσίασε χθες  νέο οικονομικό μοντέλο, υποσχέθηκε αεροπλανοφόρα και drones αλλά και δωρεάν φυσικό αέριο για όλους.

«Θα παρέχουμε δωρεάν φυσικό αέριο για οικιακή κατανάλωση μέχρι 25 κυβικά μέτρα μηνιαίως για ένα έτος», δήλωσε ο Ερντογάν στα εγκαίνια ενός χερσαίου λιμένα φυσικού αερίου στη βόρεια επαρχία Ζονγκουλντάκ.


Το απεριόριστο φυσικό αέριο για όλη την οικιακή κατανάλωση θα είναι δωρεάν για τον επόμενο μήνα, συμπλήρωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος ηγέτης έχει προωθήσει τα ενεργειακά κοιτάσματα ως λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας, τα οποία επιδεινώνονται από τα υψηλά κόστη που καταβάλει για την εισαγωγή ενέργειας σε ξένο νόμισμα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...