Κόσμος

Γαλλία: Διαδηλωτής γίνεται Κεντέρης και το «σκάει» από τα χέρια αστυνομικού

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο από τις διαδηλώσεις στη Γαλλία, όπου νεαρός συλληφθείς ξεφεύγει μέσα από τα χέρια αστυνομικού και κυνηγιούνται στα στενά. 

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο από τις διαδηλώσεις στη Γαλλία, όπου νεαρός συλληφθείς ξεφεύγει μέσα από τα χέρια αστυνομικού και κυνηγιούνται στα στενά.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο βίντεο ο αστυνομικός έχει συλλάβει έναν νεαρό διαδηλωτή στη Γαλλία, η οποία μαστίζεται από σοβαρά επεισόδια με αφορμή τις κινητοποιήσεις για το συνταξιοδοτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ ο Γάλλος αστυνομικός φαίνεται να κρατάει από το μπράτσο τον διαδηλωτή, κάποια στιγμή κάτι άλλο αποσπάει την προσοχή του, με αποτέλεσμα ο νεαρός, του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται, να βρει την ευκαιρία να ξεφύγει.

Σύμφωνα με τη φωτορεπόρτερ Emma Audrey που κατέγραψε το βίντεο, ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να προλάβει τον διαδηλωτή και ο τελευταίος κατάφερε να διαφύγει.

Η κλιμάκωση της βίας στη Γαλλία κατά τις τελευταίες τεράστιες διαδηλώσεις ενάντια στο συνταξιοδοτικό έχει προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν με πολλούς συμμάχους του και υποστηρικτές της αμφιλεγόμενης μεταρρύθμισης να ανησυχούν ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ