Κόσμος

Ιταλία: Στο νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο πάπας Φραγκίσκος εισήχθη στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης την Τετάρτη για προγραμματισμένες εξετάσεις, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος Τύπου της Αγίας Έδρας.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι 86 ετών και υποφέρει από χρόνια γοναλγία, που τον έχει αναγκάζει να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι τους τελευταίους μήνες.

«Ο Άγιος Πατέρας βρίσκεται στο Τζεμέλι από σήμερα το απόγευμα για κάποιους προκαθορισμένους ελέγχους», έγραψε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ποντίφικας, ο οποίος αυτό το μήνα συμπλήρωσε 10 χρόνια ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, είχε εμφανιστεί ευδιάθετος στο εβδομαδιαίο ακροατήριό του στο Βατικανό, χαμογελώντας καθώς χαιρετούσε τους πιστούς. Ωστόσο, εθεάθη να κάνει κάποιους μορφασμούς, όταν επιχείρησε να μπει στο όχημα που τον μετέφερε.

Το νοσοκομείο Τζεμέλι ήταν το ίδιο ίδρυμα, όπου ο Πάπας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο παχύ έντερο τον Ιούλιο του 2021 και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...