Κόσμος

Ιάπωνας απόφοιτος πανεπιστημίου ντύθηκε Ζελένσκι και μίλησε υπέρ της Ουκρανίας

Αντίστοιχες φωτογραφίες δημοσιεύονται από τα κανάλια Telegram.

Δεν επρόκειτο για μια ξεχωριστή ενέργεια, αλλά για τη συνέχιση μιας παλιάς παράδοσης κατά την οποία οι απόφοιτοι πανεπιστημίων επιτρέπεται να προσέρχονται στην τελετή με κάποιο είδος διασκεδαστικής στολής. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που άνθρωποι με κοστούμια χαρακτήρων anime και εξωγήινων έχουν ανέβει στη σκηνή για τα διπλώματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ωστόσο, στην περίπτωση της στολής εμπνευσμένης από τον Zelensky, δεν επρόκειτο απλώς για ένα κωμικό cosplay. Ο απόφοιτος, ντυμένος ως πρόεδρος της Ουκρανίας, κρατούσε ένα πανό που εξέφραζε την υποστήριξή του στην ουκρανική ιδέα. Περιελάμβανε ένα απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

"Τα χρήματά σας δεν είναι φιλανθρωπία. Είναι μια επένδυση στην παγκόσμια ασφάλεια και τη δημοκρατία, την οποία αντιμετωπίζουμε με τον πιο υπεύθυνο τρόπο", ανέφερε το απόσπασμα του Ζελένσκι.


Οι άλλοι απόφοιτοι έμοιαζαν κάπως έτσι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Απαράβατος” όρος: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στην Τουρκία να χρησιμοποιήσει εγχώρια πυρομαχικά στην πιθανή απόκτηση μαχητικών F-16 Block 70

Αντιλαμβανόμαστε σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η Τουρκική πολεμική αεροπορία αφού ακόμη και μετά την τυχόν αναβάθμιση...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έκρηξη" σε ΕΕ-Βαλκάνια: Σε θέση μάχης στην οριογραμμή ο σερβικός στρατός-Κείτονται στους δρόμους στρατιώτες της ΝΑΤΟϊκής KFOR (Βίντεο-Εικόνες)

Άγρια παρέμβαση Λαβρόφ κατά Δύσης-Τουλάχιστον 25 μέλη της νατοϊκής δύναμης KFOR και 52 Σέρβοι έχουν τραυματιστεί-Σε...