Κόσμος

Στη Λευκορωσία έφτασε η ρωσική αντιπροσωπεία για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

Στη Λευκορωσία έφτασε ρωσική αντιπροσωπεία για συνομιλίες με τους Ουκρανούς, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, η αντιπροσωπεία περιλαμβάνει εκπροσώπους των υπουργείων Εξωτερικών, Άμυνας και άλλων τμημάτων, όπως και της προεδρικής διοίκησης.

«Θα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε αυτές τις διαπραγματεύσεις στο Γκόμελ» ανέφερε.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας ανακοίνωσε ότι έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τη συνάντηση και τώρα ασχολείται με την επίλυση θεμάτων που συνδέονται με το πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...