Κόσμος

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός που υποδύθηκε πρώτη την "Wednesday Addams"

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών η ηθοποιός Λίζα Λόρινγκ, η οποία έπαιζε τη νεαρή Wednesday Addams στην τηλεοπτική σειρά Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) από το 1964 έως το 1966.

H Λόρινγκ πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στο Ιατρικό Κέντρο Providence St. Joseph στο Μπέρμπανκ και ο θάνατός της οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον.

«Έφυγε ειρηνικά με τις δύο κόρες της [Βανέσα και Μαριάν] να της κρατούν τα χέρια», δήλωσε η κόρη της Βανέσα Φούμπεργκ στο "The Hollywood Reporter".

Η Λόρινγκ είναι περισσότερο γνωστή ως η νοσηρή "Wednesday" στη μαύρη κωμωδία του ABC "The Addams Family", έναν ρόλο που πήρε το 1964. Έπαιξε τον χαρακτήρα μόνο για δύο χρόνια, αλλά αποτέλεσε πρότυπο για τις ηθοποιούς που υποδήθηκαν στη συνέχεια τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μάλιστα αποτέλεσε έμπνευση και για την ερμηνεία της Jenna Ortega στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "Wednesday".

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου του 1958, στα Νησιά Μάρσαλ, οι γονείς της Λόρινγκ χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή. Εκείνη ήρθε να ζήσει στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της. Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 3 ετών. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1964 σε ένα επεισόδιο του ιατρικού δράματος του NBC Dr. Kildare.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...