Κόσμος

Κυνηγός φαντασμάτων ισχυρίζεται ότι μίλησε με πνεύμα σε μοναστήρι!

Ο Andy Pollard, γνωστός ως ο «γητευτής των φαντασμάτων» του Yorkshire, επισκέφθηκε πρόσφατα το Kirkstall Abbey στο Leeds της Αγγλίας ελπίζοντας να αποδείξει ότι υπήρχαν φαντάσματα παγιδευμένα μέσα στο παρεκκλήσι του παλιού μοναστηριού.

Για την έρευνα του ο «κυνηγός φαντασμάτων» πήγε εξοπλισμένος με έναν μετρητή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Safe Range EMF ή «μετρητή Κ2», ο οποίος είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που ανιχνεύει ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF).

Στα πλάνα, τα οποία ο Pollard δημοσίευσε στο YouTube, τον βλέπουμε να μιλάει στα πιθανά πνεύματα που βρίσκονται στο παρεκκλήσι, ενώ ταυτόχρονα το μηχάνημα αναβοσβήνει ένα πράσινο φως.

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω κάνει τόσο δυνατή επαφή και τόσο σταθερή όσο τώρα», λέει σοκαρισμένος. «Και δεν υπάρχει τίποτα εδώ μέσα, ούτε καλώδια, ούτε ηλεκτρισμός, τίποτα».

Ο Andy ρωτάει επανειλημμένα αν το «φάντασμα» ήταν εντάξει με την παρουσία του εκεί και λαμβάνει κι άλλα πράσινα φώτα στο κουτί K2. Στη συνέχεια ζητάει από το πνεύμα να έρθει να του μιλήσει, ισχυριζόμενος ότι ο ήχος το καταγράφει να του το λέει: «Βγες έξω». Η φωνή στη συνέχεια υποτίθεται ότι του λέει: «Δεν μας αρέσει αυτό».

Μιλώντας στο LeedsLive για την ασυνήθιστη συνάντηση, ο Pollard υπενθύμισε πώς οι απαντήσεις του φαντάσματος στο Kirkstall Abbey ήρθαν στο φως της ημέρας και ήταν ιδιαίτερα περίεργες καθώς ξεκίνησαν αμέσως.

Συγκεκριμένα είπε: «Έφτασα στα μέσα του απογεύματος, οπότε είχε ακόμα φως. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Αββαείο. Μετά από μια σύντομη βόλτα στους χώρους του άρχισα την έρευνά μου στο Chapel House. Εδώ είχα την τύχη να καταγράψω μερικές από τις ισχυρότερες αποκρίσεις Κ2 που έχω καταγράψει ποτέ. Αμέσως άρχισαν οι αποκρίσεις και ήταν πραγματικά ισχυρές, αυτό είναι περίεργο γιατί πολλές φορές κατά την έρευνα καταγράφω πολύ λίγη ή καθόλου δραστηριότητα στο Κ2».

Ενώ η ακρίβεια των μετρητών Κ2 έχει αμφισβητηθεί, ο Pollard πιστεύει ότι οι ενδείξεις στο δικό του ήταν ασυνήθιστες, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα στο παρεκκλήσι που θα μπορούσε να επηρεάσει τις ενδείξεις του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν τον πανίσχυρο κινητήρα TEI-TF6000 -Το μαχητικό αεροσκάφος της TF-X & τα UAV Kızılelma και Anka-3 αποκτούν τεράστιες δυνατότητες (Bίντεο)

Η εξοπλιστική προσπάθεια της Τουρκίας δεν περιορίζεται σε παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων, αλλά επεκτείνεται και στην...