Κοινωνία

«Μαύρη» Παρασκευή για τους οδηγούς: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με δυσκολίες πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου οι μετακινήσεις στην Αθήνα και το λεκανοπέδιο, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς βασικούς οδικούς άξονες.

Η μεγαλύτερη επιβάρυνση καταγράφεται στον Κηφισό, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του Περιστερίου έως τη Νέα Ιωνία.

Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στη Λεωφόρο Αθηνών, με προβλήματα να καταγράφονται στο τμήμα από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά.

kinisi

Επιβαρυμένη είναι παράλληλα η εικόνα στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ δυσκολίες σημειώνονται και στη Λεωφόρο Καρέα, στο τμήμα από την Ηλιούπολη έως τη Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη.

Στο κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση κυρίως στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας, με την κυκλοφορία να επιβαρύνεται σταδιακά όσο περνά η ώρα.

Την ίδια ώρα, προβλήματα εντοπίζονται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς ο κυκλοφοριακός φόρτος αυξάνεται.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ