Σαλβίνι
Κόσμος

Ιταλία: Λήστεψαν τον γιο του Ματέο Σαλβίνι – Επιχειρηματίας του επέστρεψε το κινητό

Ο δεκαεννιάχρονος γιός του γραμματέα της Λέγκα και υπουργού Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι στην Ιταλία, έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως μετέδωσαν  πριν λίγο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Φεντερίκο Σαλβίνι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής βρισκόταν σε δυτική συνοικία του Μιλάνου και επέστρεφε σπίτι του, για να δειπνήσει με τους δικούς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απείλησαν

Ξαφνικά, τον  πλησίασαν τρεις νέοι, (πιθανώς βορειοαφρικανοί, όπως  γράφει η La Repubblica) οι οποίοι πρώτα του ζήτησαν τσιγάρο και αμέσως μετά, τον απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι, υποχρεώνοντάς τον να τους παραδώσει το κινητό του.

Οι τρεις νέοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας ενώ ο γιός του επικεφαλής της Λέγκα, έφτασε πεζός στο σπίτι και ειδοποίησε τον πατέρα του για το συμβάν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, αλλά αποκλείσθηκε αμέσως οποιοδήποτε πολιτικό κίνητρο.

Ο Αιγύπτιος παντοπώλης

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, το κινητό επιστράφηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του χάρη σε έναν Αιγύπτιο, ιδιοκτήτη παντοπωλείου στην περιοχή Σαν Σίρο, όπου βρίσκεται το στάδιο του Μιλάνου: ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι  ένας πελάτης του πρότεινε να αγοράσει καινούριο τηλέφωνο, σε τιμή ευκαιρίας, και του το άφησε να το δοκιμάσει. Ο έμπορος, όμως, κατάλαβε ότι μπορεί να ήταν προϊόν κλοπής και κάλεσε αμέσως την άμεση δράση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...