Κόσμος

Ηγέτης ακροδεξιών ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 14χρονου στη Γαλλία

Η Γαλλία και όλος ο πλανήτης παραμένει σοκαρισμένος, μετά τα επεισόδια στο Μονπελιέ τη Τετάρτη (14/12) το βράδυ ανάμεσα σε Γάλλους και Μαροκινούς, που οδήγησαν στο θάνατο ενός 14χρονου παιδιού.

Η νύχτα, που η Γαλλία έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έμελλε να είναι και σοκαριστική για το κοινό της χώρας. Στους πανηγυρισμούς, μετά την επικράτηση με 2:0 επί του Μαρόκου, υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε Γάλλος και Μαροκινούς στο Μονπελιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη διάρκεια των συγκρούσεων, ένας 14χρονος Μαροκινός προσπάθησε να αρπάξει μία γαλλική σημαία από ένα αυτόκινητο, με τον οδηγό να πατάει και να τον εγκαταλείπει, εξέλιξη που οδήγησε στο θάνατο του νεαρού παιδιού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που βγαίνουν από γαλλικά μέσα ενημέρωσης, έχουν συλληφθεί περισσότερα από 100 άτομα, με περισσότερα από τα 50 εξ’ αυτών να είναι μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 12

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 62

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...