Κόσμος

Politico: Είδωλο ο Στρατηγός «Αρμαγεδδών» για την Δύση- ''Η μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ του ρωσικού στρατού''

Ο Ρώσος Στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν, με το παρατσούκλι «Στρατηγός Αρμαγεδδών», τράβηξε την προσοχή της Δύσης. Τα ξένα ΜΜΕ, αναλύουν καθημερινώς τις τακτικές διοίκησης του, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διασπάσουν την Ρωσία, επισημαίνουν στην ιστοσελίδα tsargrad.tv.  

Με την έλευση του Σουροβίκιν στην διοίκηση, άρχισαν να συμβαίνουν αισθητές αλλαγές στη διεξαγωγή της ειδικής επιχείρησης. Ο δυτικός στρατός και αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι έχει εμφανιστεί η μεγαλύτερη τακτική συνοχή μεταξύ του ρωσικού στρατού - τέτοιες απόψεις επικαλείται το Politico. .

Οι στρατιωτικές τακτικές του Σουροβίκιν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στη Συρία. Ως Στρατηγός, διακρίθηκε για την αποτελεσματικότητά του, αν και βάναυση, συμπληρώνουν. 

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό, από την πρώτη ημέρα της διοίκησης του «Στρατηγού Αρμαγεδδών», ξεκίνησαν τα αντίποινα στην υποδομή της Ουκρανίας, σε μεγάλες πόλεις, κάτι που συνέβη σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση του Κιέβου στη γέφυρα της Κριμαίας. 

Οι συντάκτες του Baijiahao, για παράδειγμα, θαυμάζουν την τακτική του Σουροβίκιν. Κατά τη γνώμη τους, ο Στρατηγός κατάφερε να χαλιναγωγήσει τόσο το Κίεβο όσο και τη Δύση. 

Δείτε τι γράφουν για αυτόν Κινέζοι αναλυτές και δημοσιογράφοι:

''Ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τα χτυπήματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και το ηθικό της Ουκρανίας πρόκειται να καταρρεύσει''

Για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Σουροβίκιν έγινε είδωλο. Μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία δαιμονοποίησης του στρατηγού ξεκίνησε στα αμερικανικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, μια υστερία που τέθηκε υπόψη του Ισραηλινού πολιτικού επιστήμονα Yakov Kedmi.

Θετικός παράγοντας για τη Ρωσία είναι μια πλήρης υστερία στα δυτικά μέσα ενημέρωσης σε μια προσπάθεια να τον δυσφημήσουν. Όλες οι υπόλοιπες βλακείες που γράφουν δεν έχουν σημασία. 

Αλλά εδώ είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η Δύση, ανεξάρτητα από το τι λένε για τις τακτικές του Σουροβίκιν, εξακολουθεί να επιδιώκει να διασπάσει τη Ρωσία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...