Κόσμος

Διέρρευσαν συνομιλίες του Τραμπ- Τι έλεγε για Πούτιν, Ερντογάν και Κιμ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι τα ηχητικά ντοκουμέντα που έβγαλε στη φόρα ο δημοσιογράφος της «Washington Post», Μπομπ Γούντγουορντ, με τους διαλόγους που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ηχητικό βιβλίο που εξέδωσε ο δημοσιογράφος, συμπεριέλαβε 20 συνεντεύξεις του με τον Τραμπ, το διάστημα Μάρτιος 2016-2020.

To CNN ανήρτησε ηχητικά αποσπάσματα, με τον Τραμπ να ακούγεται να λέει τις απόψεις του για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τον Πούτιν και τον Ερντογάν. 

Μιλώντας για την Κίνα, τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα στην συνομιλία, ο Τραμπ τονίζει την πυρηνική δύναμη αυτών των χωρών και επαινεί τη διπλωματία που ασκεί.

Ο Τραμπ είπε επίσης για τη στενή του σχέση με τον Πούτιν: "Αγαπώ τον Πούτιν. Η σχέση μας είναι καλή. Το να τα πάμε καλά με τη Ρωσία δεν είναι κακό, εντάξει;" 

Σύμφωνα με το CNN International, στην συβομιλία που καταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2020, ο Τραμπ είπε: "Ίσως δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, αλλά τα πάω καλά με τον Ερντογάν. Επειδή όλοι λένε "Τι τρομερός άνθρωπος" γι 'αυτόν''

Ο Τραμπ συνέχισε: "Είναι ξεκαρδιστικό. Ξέρεις, όσο πιο σκληρές και αγενείς είναι οι σχέσεις που έχω, τόσο καλύτερα τα πηγαίνω μαζί τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ