Κόσμος

Ιταλία: Αναστάτωση σε γήπεδο! Οπαδός κατέβασε...το παντελόνι της-Συμπαρέσυρε και... 79χρονη να κάνει το ίδιο

Όταν λοιπόν πηγαίνει στο «Σαν Νίκολα» για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα, κατεβάζει το παντελόνι της και επιδεικνύει τον πισινό της, πάντα ωστόσο φορώντας εσώρουχο. Και μπορεί αυτό να την έχει κάνει διάσημη μεταξύ των οπαδών στην Ιταλία, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις Αρχές.

Η νεαρή που είναι γνωστή ως Coyote Cutee και βιοπορίζεται μέσω του OnlyFans, από το οποίο φέρεται να βγάζει πάνω από 4.000 ευρώ σε μηναία βάση, μπορεί να μπλέξει άσχημα και κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα».

Οι φωτογραφίες της με την ιδιαίτερη αυτή συνήθεια έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομία και έτσι η νεαρή να κινδυνεύει με τσουχτερό πρόστιμο, πιθανότατα για προσβολή της δημοσίας αιδούς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιταλία: Η νεαρή έκανε μια 79χρονη να επιδείξει μαζί της και τα δικά της οπίσθια

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες αναρτήσεις της Coyote Cutee και όπως μεταφέρει η Daily Star, η νεαρή έπεισε μια 79χρονη γυναίκα να κάνει το ίδιο και να επιδείξει με τη σειρά της τα οπίσθιά της μέσα στο γήπεδο της Μπάρι.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, έβαλε και την εξής λεζάντα: «Είναι η Αντριάνα, μια φανταστική γυναίκα 79 ετών, χωρίς προκαταλήψεις και με μεγάλη επιθυμία να ζήσει. Μου ζήτησε δώρο για τα γενέθλιά της να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί. Πώς θα μπορούσα να της πω όχι;».

Μάλιστα, η νεαρή γράφει για την 79χρονη κυρία ότι «μου εξομολογήθηκε ότι με θαυμάζει, αλλά είμαι εγώ που τη θαυμάζω για το πνεύμα της. Όλοι μου ζήτησαν φωτογραφίες χθες, αλλά εκείνη ήταν η πραγματική ΣΤΑΡ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την Αντριάνα για το υπέροχο ταξίδι, σίγουρα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τύχη στην αγαπημένη μας ομάδα την ΜΠΑΡΙ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ