Κόσμος

«Αποκάλυψη ζόμπι» σε τρένο της Ινδονησίας για καλό σκοπό

Μια πρωτότυπη ιδέα επέλεξαν οι Αρχές της Ινδονησίας για να καταπολεμήσουν την κίνηση στους δρόμους! Στην πόλη της Τζακάρτα ένα τρένο και ο σταθμός έχουν μετατραπεί σε σκηνικό «αποκάλυψης ζόμπι» με σκοπό να πείσουν περισσότερους επιβάτες να επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους από το να παίρνουν τα αυτοκίνητά τους για να πάνε το πρωί στη δουλειά.

Αν και λίγο... τρομακτική ιδέα στη Τζακάρτα φαίνεται πως η έξυπνη αυτή προωθητική ενέργεια για τη χρήση της αστικής συγκοινωνίας αποδίδει. Ετσι, η διοργανώτρια εκδηλώσεων Pandora Box έχει ήδη μεταμορφώσει έναν σταθμό τρένου της πρωτεύουσας σε... στούντιο, βάζοντας ηθοποιούς να κυκλοφορούν σαν ζόμπι για τις ανάγκες της καμπάνιας, αλλά και της διασκέδασης μικρών και μεγάλων που το βρίσκουν ενδιαφέρον.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...