Κόσμος

Financial Times: Οι Γερμανοί θα αρχίσουν να πληρώνουν περισσότερα για το χαρτί υγείας λόγω της ενεργειακής κρίσης

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το κόστος των προϊόντων Lotus αυξήθηκε κατά 18%. Παρόμοια τύχη είχαν και άλλα προϊόντα υγιεινής. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τις πάνες Libero.

"Για την παραγωγή ενός "ακατέργαστου ρολού" χαρτιού τουαλέτας μήκους δύο μέτρων στο γερμανικό εργοστάσιο της Essity στο Mainz-Kostheim... απαιτεί 700 κιλοβατώρες φυσικού αερίου... Εν μέσω της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των φόβων για επικείμενες ελλείψεις, η Essity αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές και να στραφεί σε άλλες πηγές καυσίμων", αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Gazprom αναγκάστηκε προηγουμένως να κλείσει εντελώς τον Nord Stream. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να προμηθεύει φυσικό καύσιμο στην Ευρώπη λόγω σοβαρής βλάβης στον αεριοστρόβιλο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Ανακούφιση στην Ρωσία για την ελληνική άρνηση παράδοσης Leopard-2 A4-”Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο στόλο αυτών των αρμάτων μάχης στην ΕΕ”

Ο ρωσικός τύπος αναφέρθηκε με μεγάλα γράμματα στην άρνηση της χώρας μας να βοηθήσει τον ουκρανικό στρατό λόγω τουρκικών...
Ελληνοτουρκικά 0

“Κλειδώνουν την Γαλάζια Πατρίδα”! Ραντάρ ERALP & UMAR με εμβέλεια 450 χλμ και κινητές συστοιχίες Atmaca κατά ελληνικών μονάδων επιφανείας και μαχητικών (Βίντεο)

"Με τους βαλλιστικούς πυραύλους Atmaca με εμβέλεια 250 χλμ και τον στόλο UCAV κλείνουμε όλο το Αιγαίο Πέλαγος" λένε οι...