Κόσμος

Financial Times: Οι Γερμανοί θα αρχίσουν να πληρώνουν περισσότερα για το χαρτί υγείας λόγω της ενεργειακής κρίσης

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το κόστος των προϊόντων Lotus αυξήθηκε κατά 18%. Παρόμοια τύχη είχαν και άλλα προϊόντα υγιεινής. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τις πάνες Libero.

"Για την παραγωγή ενός "ακατέργαστου ρολού" χαρτιού τουαλέτας μήκους δύο μέτρων στο γερμανικό εργοστάσιο της Essity στο Mainz-Kostheim... απαιτεί 700 κιλοβατώρες φυσικού αερίου... Εν μέσω της αύξησης των τιμών της ενέργειας και των φόβων για επικείμενες ελλείψεις, η Essity αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές και να στραφεί σε άλλες πηγές καυσίμων", αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Gazprom αναγκάστηκε προηγουμένως να κλείσει εντελώς τον Nord Stream. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να προμηθεύει φυσικό καύσιμο στην Ευρώπη λόγω σοβαρής βλάβης στον αεριοστρόβιλο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...