Brimstone σε Boxter
Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αποκαλύφθηκε οικογένεια αντιαρματικών οχημάτων για την Βρετανία (Εικόνες)

Η οικογένεια οχημάτων Land Precision Fires Family (Οικογένεια Πυρών Ακριβείας Ξηράς) της ευρωπαϊκής αμυντικής εταιρείας MBDA αποτελείται από τα όπλα Suface-Launched (Εκτόξευσης από Επιφάνεια) Brimstone και Land Precision Strike (LPS, δηλαδή "Ακριβής Επίθεση Ξηράς").

Τα δύο αυτά συστήματα είναι όπλα που παρέχουν ακρίβεια σε διάφορα βεληνεκή, επιχειρούν όλο το εικοσιτετράωρο και εγγυώνται ελάχιστες ζημιές σε συμμαχικές δομές και στρατεύματα σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρησιακών σεναρίων. Τα σενάρια αυτά ποικίλουν από κανονικές συρράξεις μέχρι επιχειρήσεις περιορισμένης αντίδρασης.

Η Δήλωση

Ο Mike New, υπεύθυνος των πωλήσεων και της επιχειρησιακής ανάπτυξης του παραρτήματος της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει: "Οι ανάγκες του στρατού μας είναι ξεκάθαρες και ο μελλοντικός κατάλογος προϊόντων της MBDA, ο οποίος περιέχει την οικογένεια Land Precision Fires Family, μπορεί να συνεισφέρει στην κινητοποίηση των επιχειρήσεων, την επιτάχυνση του Future Soldier (Στρατιώτης του Μέλλοντος) και την κάλυψη των στόχων της στρατηγικής Land Industrial Strategy. Οι εργασίες μας με την ομάδα μάχης της ταξιαρχίας Deep Recce Strike (επίθεση βαθιάς αναγνώρισης) είναι ένα από τα παραδείγματα συνεργασίας της MBDA με τον στρατό για την απλοποίηση και την παράδοση συστοιχιών όπλων ακριβείας, τα οποία είναι εξοπλισμένα την νεότερη τεχνολογία."

Η Οικογένεια Όπλων

Η ευέλικτη δυνατότητα "ένας πύραυλος, πολλές πλατφόρμες" του Brimstone επιδεικνύεται στην έκθεση DVD 2022, στις εξής μορφές: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Brimstone σε Όχημα Boxer

Η ιδέα εγκατάστασης του Brimstone σε βρετανικά οχήματα Boxer προβάλλεται ως μία λύση κάλυψης ενός μέρους των μελλοντικών αντιαρματικών αναγκών των Βρετανών, γνωστό και ως πρόγραμμα Battle Group Organic Anti-Armour (BGOAA). Ο στόχος του όπλου είναι η γρήγορη εμπλοκή με αντιαρματικά πυρά ακριβείας σε μεγάλα βεληνεκή. 

Brimstone στην Σειρά Οχημάτων Μεταφοράς και Υψηλής Ευκινησίας HMT600

Η εγκατάσταση αυτή πραγματοποιήθηκε για την προσφορά μίας επιλογής ταχύτατης παράδοσης αντιαρματικών πυρών ακριβείας σε μεγάλα βεληνεκή και σε υψηλή ένταση, στους τακτικούς διοικητές των δυνάμεων ελαφριού οπλισμού του βρετανικού στρατού.

Είναι επίσης πιθανή η μελλοντική ενσωμάτωση εξοπλισμού που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, όπως του ανιχνευτή Forsberg Fused Target Locator (FTL) και του συστήματος διαχείρισης πεδίου μάχης MANTIS Battlefield Management System.

Land Precision Strike

Η Land Precision Strike (LPS, δηλαδή "Ακριβής Επίθεση Ξηράς") έρχεται ως απάντηση στην άμεση ανάγκη πυροβολικού για την εξουδετέρωση στόχων υψηλής αξίας σε βαθιά μάχη. Πιθανοί στόχοι είναι εχθροί που μπορούν να κινούνται ή να διαφεύγουν. 

Η MBDA συνεργάζεται στενά με υπεύθυνους του βρετανικού υπουργείου άμυνας για βελτίωση των δυνατοτήτων του LPS, έτσι ώστε να προσφέρει σε διοικητές ξηράς ισχυρές δυνατότητες εναντίον θωράκισης σε μεγάλο βεληνεκές. 

GALLERY

Brimstone
Brimstone
Brimstone
Brimstone σε Boxter
Brimstone
Brimstone
Brimstone
Brimstone
Brimstone
Brimstone
Brimstone
Land Precision Strike
Brimstone σε HMT600
Brimstone σε High Mobility Transporter HMT600
Brimstone σε Boxter
Brimstone σε Boxter
Land Precision Strike
Brimstone σε Boxter
Brimstone σε Boxter
Brimstone σε Boxter
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...