Κόσμος

Γερμανία: Δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι – Νεκρός ο δράστης

Ο άνδρας, περίπου 30 ετών, επιτέθηκε σε πεζούς με «τουλάχιστον ένα μαχαίρι» κοντά στον συγκοινωνιακό σταθμό της Άνσμπαχ στη Γερμανία, κοινότητας της Βαυαρίας που δεν απέχει πολύ από τη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν επενέβησαν δυνάμεις επιβολής της τάξης ο άνδρας «επιτέθηκε σε αστυνομικούς» που άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα, κατά την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «ο άνδρας (…) φώναξε επανειλημμένα ‘Αλλάχου Άκμπαρ’ κατά την τέλεση των πράξεών του», διευκρίνισε η αστυνομία, προσθέτοντας πως διενεργεί έρευνα για να εξιχνιάσει αν «τα εγκλήματα είχαν ισλαμιστικό ή τρομοκρατικό υπόβαθρο».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...