Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Βρετανός αξιωματικός: Πυρετώδεις προετοιμασίες του στρατού μας! ''Πρέπει να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας''

''Βόμβα'' εξαπέλυσε ο ανώτατος Βρετανός αξιωματικός Πολ Κάρνεϊ, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε στην εφημερίδα ''The Mirror'' , πως ο βρετανικός στρατός ανησυχεί για το ενδεχόμενο στρατιωτικής συμπλοκής με τους Ρώσους. Έτσι προέτρεψε τους Βρετανούς να προετοιμαστούν καταλλήλως για πιθανό πόλεμο.  

Σύμφωνα με τον Κάρνεϊ, οι οικογένειες των Βρετανών στρατιωτών θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες, για αποστολή τους στην εμπόλεμη ζώνη, εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων. '' Οι στρατιώτες μπορεί να κληθούν να εκτελέσουν μια στρατιωτική αποστολή μακριά από το σπίτι και οι οικογένειες πρέπει να λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη - γι 'αυτό'', πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
Ο Κάρνεϊ πιστεύει επίσης ότι ο κόσμος αυτή τη στιγμή "είναι αντιμέτωπος με νέες πραγματικότητες" και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να είναι σε θέση να αντισταθεί σε "οποιαδήποτε επιθετικότητα".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Politico, επικαλούμενο το Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Οικονομία, οι κορυφαίες δυτικές χώρες έχουν ουσιαστικά σταματήσει την προμήθεια όπλων για να βοηθήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Σύμφωνα με την πύλη, τον Ιούλιο, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Πολωνία, η Ισπανία και η Ιταλία για πρώτη φορά μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης δεν παρείχαν στο Κίεβο οπλικά συστήματα και δεν συνήψαν ούτε μία συμφωνία για την προμήθεια όπλων. 

Νωρίτερα, όταν ρωτήθηκε εάν θα προετοιμαστεί για πόλεμο με τη Ρωσία, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είπε ότι δεν πιστεύει ότι «θα συμβεί». Ο Τζόνσον ισχυρίζεται ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ βοηθούν την Ουκρανία μόνο για να μπορεί να αμυνθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Επεισόδιο στην Τουρκία με την Δέσποινα Βανδή: Aκύρωσε συναυλία όταν οι Τούρκοι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Η απάντησή της

Μόλις η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε πως στον χώρο ήταν αναρτημένο ένα πόστερ με την εικόνα του Κεμάλ Ατατούρκ ακύρωσε την...