Κόσμος

Ισπανία: Την ώρα που εκθείαζε την Βαρκελώνη στην κάμερα, κλέβουν τσάντα πίσω του

Μόνο που θα διαβάσει κανείς αυτόν τον τίτλο, αυτό που θα μονολογήσει είναι «αυτά δεν γίνονται». Κι όμως, την ώρα που ένας τουρίστας μιλούσε στην καταλανική τηλεόραση για το πόσο ωραία είναι στη Βαρκελώνη (προσυπογράφουμε), λίγα μέτρα μόλις πιο δίπλα, ένας τύπος έκλεβε ένα σακίδιο που είχε αφήσει κάποιος στην άμμο, στην παραλία Sant Miquel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ των ειδήσεων, είπε «αγαπώ τη Βαρκελώνη. Η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο». Όσο μιλούσε όμως, πίσω του διακρίνεται ένας κύριος και ένα σακίδιο που έχει αφήσει στην άμμο. Ο κύριος πάει λίγο μπροστά έχοντας αφήσει το σακίδιο του και ξαφνικά ένας τύπος, που τον έχει δει, το αρπάζει και φεύγει.

Η συνέντευξη συνεχίζεται κανονικά, όταν ο κύριος από πίσω εμφανίζεται και πάλι και σαστισμένος φωνάζει: «Κάποιος μου έκλεψε τα πράγματά μου, τον είδε κανείς;»

Ο τουρίστας αγνοεί το τί γίνεται πίσω του- με μία κοπέλα που με σανίδα να έχει σταματήσει μπροστά στην απόγνωση του κυρίου που έκλεψαν θέλοντας να βοηθήσει- και λέει «αυτό που αγαπώ επίσης είναι το φαγητό», χαϊδεύοντας παράλληλα την κοιλιά του.

Το βίντεο, που μεταδόθηκε από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE και γυρίστηκε στη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, έγινε viral τη Δευτέρα (15/8).

Η αστυνομία όμως ευτυχώς κατάφερε και εντόπισε τον κλέφτη: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική κατάθεση του θύματος, εντοπίσαμε και συλλάβαμε τον δράστη της κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ