Κόσμος

Τσεχία: Βγήκε σε αυτοκινητόδρομο με Formula - Η αστυνομία τον αναζητά από το ΄19

Viral έχει γίνει (ξανά) ο τύπος με την αγωνιστική στολή που βγήκε σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας οδηγώντας ένα αγωνιστικό μονοθέσιο της Formula τύπου GP2.

Ο «πιλότος» το έχει βαμμένο κόκκινο και μάλιστα έχει βάλει πάνω και το σήμα της Ferrari και όπως είναι φυσικό τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του. Δεν βλέπεις και κάθε μέρα μια Formula να περνάει από δίπλα σου.

 

Στα σοβαρά όμως, αυτό που έχει κάνει είναι παράνομο και η αστυνομία τον αναζητά… ξανά.

 

Ο τύπος είχε βγει ξανά στον δρόμο με τη Formula το 2019 και από τότε η αστυνομία τον αναζητά να τον συλλάβει καθώς είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς με ένα αγωνιστικό μονοθέσιο στην κίνηση, ωστόσο δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει, κάτω από το κράνος και τη στολή.

Υπάρχουν μαρτυρίες μάλιστα πως κυκλοφορεί από το 2018 με τη Formula στους δρόμους, ωστόσο οι προσπάθειες εξακρίβωσης των στοιχείων του έχουν αποβεί άκαρπες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...