Κόσμος

Λονδίνο: Οικογένεια πήγε για βόλτα στο River Pool και βρέθηκε μπροστά σε ολόκληρο οπλοστάσιο

Τα μέλη μιας οικογένειας αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και να πάνε βόλτα στον ποταμό Pool του Λονδίνου. Ωστόσο κανείς τους δεν περίμενε ότι θα βρίσκονταν μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα. Πιο συγκεκριμένα ο 32χρονος Ράιαν Μπελ, τα τρία ανήλικα παιδιά του και ένας 15χρονος φίλος τους βρέθηκαν μπροστά σε μία κρύπτη όπου βρισκόταν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. 

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα στο νερό και ο φίλος των παιδιών πάτησε πάνω σε ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο και του κίνησε την περιέργεια. Άρχισε να ψάχνει μέσα στο νερό μέχρις ότου βρήκε τα όπλα ανάμεσα στα οποία υπήρχε ένα υποπολυβόλο Uzi μαζί με σφαίρες και γεμιστήρες. Στη συνέχεια ο 32χρονος μαζί με τους ανήλικους έβγαλαν τα όπλα από το νερό και στη συνέχεια ενημέρωσαν τις αρχές.

Η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα πραγματοποηθούν έρευνες στην περιοχή προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν και άλλα όπλα. «Είχαμε πάει βόλτα στο ποτάμι, κάτι που κάναμε συχνά. Οι γιοί μου έπαιζαν με έναν 15χρονο, ο οποίος πάτησε κάτι που φαινόταν ότι ήταν γεμιστήρας όπλου. Άρχισε να ψάχνει στο νερό και στη συνέχεια έβγαζε το ένα όπλο μετά το άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράιαν Μπελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...