Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Υπό έλεγχο η φωτιά σε ελληνικό νοσοκομείο στην Τουρκία-Στα χέρια μεταφέρονταν ασθενείς και ηλικιωμένοι (Εικόνες & Βίντεο-upd)

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκρότημα του ελληνικού νοσοκομείου και γηροκομείου του Μπαλουκλί, στην Κωνσταντινούπολη. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς απομακρύνθηκαν ασθενείς και ηλικιωμένοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.

Αρχικό κείμενο 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, φωτιά ξέσπασε στην ταράτσα του Γηροκομείου του Ελληνικού Νοσοκομείου Zeytinburnu Balıklı γύρω στις 12:30 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Το Ελληνικό Νοσοκομείο του Βαλουκλή ή Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή είναι ένα ίδρυμα φροντίδας υγείας στο Βαλουκλή στη γειτονιά του Γεντί Κουλέ της Κωνσταντινούπολης.

Καθώς η οροφή παραδόθηκε στις φλόγες, το κτίριο γέμισε καπνό. Ενώ πολλοί πυροσβέστες στάλθηκαν στο σημείο μετά την ειδοποίηση, δεκάδες ασθενείς άρχισαν να απομακρύνονται από το κτίριο. 

Κάποιοι ασθενείς μεταφέρθηκαν έξω από το κτήριο σε αγκαλιά και κάποιοι με αναπηρικά καροτσάκια. Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς. Ενώ υπήρχε αγορά ζωής στη φωτιά, το φλεγόμενο νοσοκομείο εθεάθη από αέρος με drone. Οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζονται.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ