Κόσμος

Τουρκικό Κόμμα αποκαλύπτει: Το αρχηγείο του ISIS βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Νίκης (Zafer Parti), Ουμίτ Οζντάγκ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τη σύλληψη του νέου ηγέτη του ‘Ισλαμικού κράτους’- ISIS, στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει η τουρκική Odatv.com, και όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκοπίο.

«Όλοι γνωρίζουμε, ακόμη και ο (υπουργός Εσωτερικών) Σουλεϊμάν Σοϊλού γνωρίζει ότι αν ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη, το αρχηγείο του ISIS βρίσκεται, επίσης, στην Κωνσταντινούπολη», είπε.

Ο Ουμίτ Οζντάγκ (Ümit Özdağ ) παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του σήμερα.

Αναφέρθηκε στη σύλληψη του ηγέτη του ISIS στην Κωνσταντινούπολη, που έγινε πριν από εβδομάδες και η οποία ανακοινώθηκε από τοπικά και ξένα μέσα ενημέρωσης με αναφορά της Odatv, καθώς ο αρχισυντάκτης της, Τοϊγκούν Ατίλα, ανακοίνωσε στις 26 Μαΐου 2022, ότι ο νέος ηγέτης του ISIS, Αμπού Χασάν αλ Κουράισι (Abu Hasan al-Qurayshi), συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη.

 Οι ακόλουθες δηλώσεις είχαν συμπεριληφθεί (τότε) στο άρθρο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η τουρκική αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι ο νέος ηγέτης του ISIS, Αμπού Χασάν αλ Κουράισι, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Το σπίτι όπου βρισκόταν ο αρχηγός του ISIS παρακολουθούνταν για μέρες. Γύρω από το σπίτι όπου βρισκόταν ο αρχηγός του ISIS δημιουργήθηκε αστυνομικός κλοιός. Οι ομάδες του Κλάδου Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατικής Κωνσταντινούπολης πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση. Ο Αμπού Χασάν αλ Κουράισι, ο νέος ηγέτης του ISIS, συνελήφθη πριν πέσει μια σφαίρα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...