Κόσμος

Ζελένσκι: Το ρωσικό κράτος έχει γίνει η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο (Βίντεο)

Το ρωσικό κράτος έχει γίνει η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο. Και αυτό είναι γεγονός, είπε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελενσκι σε ένα παραδοσιακό βιντεοσκοπημένο μήνυμα το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα πρέπει να είναι νομικό γεγονός και όλοι στον κόσμο πρέπει να γνωρίζουν ότι η αγορά ή η μεταφορά ρωσικού πετρελαίου, η διατήρηση δεσμών με ρωσικές τράπεζες, η πληρωμή φόρων και δασμών στο ρωσικό κράτος δίνει χρήματα σε τρομοκράτες», είπε.

«Είπα επίσης σήμερα, απευθυνόμενος στους ηγέτες των G7, ότι το κοινό μας δυναμικό είναι αρκετό για να νικήσουμε τον ρωσικό στρατό», είπε.

«Δεν ξέρει πώς να πολεμήσει». Όλες οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούμε για την αποκατάληψη των εδαφών μας δείχνουν ένα πράγμα - οι κατακτητές ξεχύνονται όταν έχουν κάτι να ασκήσουν πίεση. Δεν ξέρουν πώς να αντισταθούν, αρκούν μόνο για τέτοια ποταπά χτυπήματα που έγιναν στο Kremenchug σήμερα''

«Ο πόλεμος μπορεί να μην διαρκέσει αν μπορούμε όλοι μαζί να ασκήσουμε πίεση και να εκδιώξουμε τους κατακτητές από την ουκρανική γη μας. Όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό, τόσο περισσότερες ζωές θα σωθούν», είπε ο Ζελένσκι.

 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ