Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η φωτογραφία που πυροδοτεί νέες ανησυχίες για την υγεία της

Η Daniela Elser έγραψε ένα άρθρο για την αυστραλιανή εφημερίδα News.com.AU την Παρασκευή, λέγοντας ότι οι εικόνες της Βασίλισσας να χαιρετίζει την κυβερνήτη της Νότιας Ουαλίας Margaret Beazley στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα ήταν «αρκετά ανησυχητικές».

Τα στιγμιότυπα δείχνουν την 96χρονη βασιλική να φορά ένα έντονο κίτρινο φόρεμα καθώς χαμογελά και κάνει χειραψία με την Αυστραλιανή πολιτικό μέσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο Έλσερ ισχυρίζεται ότι οι εικόνες δεν είναι αξιοσημείωτες μέχρι να συγκριθούν με φωτογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ με παρόμοιο φόρεμα τον Ιούνιο του 2021, όταν συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Σκοτ ​​Μόρισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Η διαφορά είναι πραγματικά εκπληκτική“, γράφει ο βασιλικός ειδικός. «Στους 12 μήνες που μεσολάβησαν, η Βασίλισσα φαίνεται πως έχει γίνει αισθητά πιο σκυμμένη, πολύ πιο αδύνατη και συνολικά η φιγούρα της φαίνεται να έχει συρρικνωθεί»

Πράγματι, η υγεία της βασίλισσας ήταν στα πρωτοσέλιδα από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί μπαστούνι για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Ένας γνώστης είπε τότε ότι το βοηθητικό μπαστούνι το χρησιμοποιεί ως «παρηγοριά» της.

Η Αυτού Μεγαλειότητα νοσηλεύτηκε αργότερα τον ίδιο μήνα και κατά συνέπεια ακύρωσε ένα ταξίδι στην Ιρλανδία πριν επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Τον Μάιο, ωστόσο, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα έχανε «χωρίς τη θέλησή της» έναν βασιλικό αρραβώνα λόγω «κινητικών προβλημάτων». Η απόφαση ελήφθη σε «συνεννόηση με τους γιατρούς της», σύμφωνα με το παλάτι.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...