Κόσμος

Ουκρανός πολιτικός αποκαλύπτει: Οι Πολωνοί είναι έτοιμοι να στείλουν Στρατό στη Δυτ. Ουκρανία

Ο μέχρι τον περασμένο Μάρτιο βουλευτής της Ουκρανίας, Ilya Kiva, πιστεύει ότι η Πολωνία ετοιμάζεται να στείλει τα στρατεύματά της στο έδαφος της Δυτικής Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μαζί με τους Πολωνούς συναδέλφους ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό αυτής της επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κανάλι του στο telegram, ο πρώην βουλευτής του Verkhovna Rada (ουκρανική Βουλή) σημείωσε ότι η εισαγωγή των πολωνικών μονάδων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, η οποία μπορεί να συμπέσει με την ήττα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Ντονμπάς.

Νωρίτερα, ειδικοί σε διάφορα επίπεδα έχουν ήδη μιλήσει για την επικείμενη ανάπτυξη στρατευμάτων από την Πολωνία στην Ουκρανία, ενώ κατονόμασαν διάφορες ημερομηνίες.

Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής Semyon Pegov ανέφερε την άφιξη δύο ταγμάτων πολωνικού πεζικού στη ζώνη μάχης στα τέλη Μαΐου. Ωστόσο είναι πιθανό ότι εκείνη την εποχή να μιλούσε απλά για μισθοφόρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...