Κόσμος

Ρώσος βουλευτής σε Ζελένσκι: Άλλαξε το όνομα του Κιέβου και κάντο "Νούλαντ"

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά τη μετονομασία της οδού Yuri Gagarin στο Κίεβο, το επόμενο βήμα για τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky θα πρέπει να είναι η μετονομασία της πρωτεύουσας σε Nuland. Αυτή τη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin στο κανάλι του στο Telegram.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Ιουνίου, η οδός Γιούρι Γκαγκάριν στο Κίεβο μετονομάστηκε προς τιμήν του Αμερικανού αστροναύτη Νιλ Άρμστρονγκ. Αργότερα, ένας δρόμος με το όνομα του Αμερικανού συγγραφέα Ray Bradbury μπορεί να εμφανιστεί στην ουκρανική πρωτεύουσα, αντί για τον δρόμο του σοβιετικού πρωτοπόρου και συμμετέχοντα στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, Volodya Dubinin.

«Το επόμενο βήμα για τον Ζελένσκι θα πρέπει να είναι να μετονομάσει το Κίεβο σε Νούλαντ (προς τιμήν της Αμερικανίδας αξιωματούχοι)», έγραψε ο Βολοντίν.

Ο Βολοντίν σημείωσε επίσης ότι το «νεοναζιστικό καθεστώς» στην Ουκρανία κατέστρεψε την ιστορία του λαού της και έκανε τη χώρα αποικία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος