Κόσμος

Der Spiegel : Η κόρη του Πούτιν έχει σχέση και παιδί με τον Ζελένσκι

Ο διάσημος χορευτής μπαλέτου Igor Zelensky είναι ο εκλεκτός της κόρης του Ρώσου προέδρου Ekaterina Tikhonova και, κατά συνέπεια, τρόπον τινα γαμπρός του Πούτιν.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές δημοσιογράφοι  «Important Stories» και Der Spiegel .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η κόρη του Πούτιν, Αικατερίνα Τιχόνοβα, έχει πετάξει στο Μόναχο περισσότερες από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Ο χορευτής μπαλέτου Igor Zelensky ζει και εργάζεται σε αυτή την πόλη από το 2016. Στα τέλη του 2019, η Tikhonova ετοιμαζόταν να μετακομίσει στη Γερμανία.

Από το 2018, ο Zelensky είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το οποίο είναι υπεύθυνο για την κατασκευή πολιτιστικών και εκπαιδευτικών συγκροτημάτων στις περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το έργο ξεκίνησε προσωπικά από τον Πούτιν. Η Tikhonova και ο Zelensky, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, έχουν μια κόρη που γεννήθηκε το 2017.

Ο Igor Zelensky είναι πρώην χορευτής μπαλέτου στη Βαυαρία. Τον Απρίλιο του 2022 απολύθηκε λόγω της άρνησής του να καταδικάσει δημόσια τη Ρωσία για τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Το πού βρίσκεται από τότε ο Ζελένσκι και η κόρη του Πούτιν, Κατερίνα Τιχόνοβα, είναι άγνωστο στους δημοσιογράφους. Το Der Spiegel προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Ζελένσκι, αλλά δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Θυμηθείτε ότι η Tikhonova (γνωστή και ως Shamalova και Putin) είναι η μικρότερη κόρη του Ρώσου προέδρου. Εργάζεται στη Μόσχα ως διευθύντρια του Ιδρύματος Innopraktika με το όνομα Tikhonova. Είναι μόνιμη συμμετέχουσα σε επιστημονικά συνέδρια. Γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1986 στη Δρέσδη.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι νωρίτερα η Ekaterina Tikhonova ήταν παντρεμένη με έναν φίλο του πατέρα της, τον επιχειρηματία Kirill Shamalov, αλλά τώρα το ζευγάρι έχει χωρίσει. Ο δισεκατομμυριούχος Shamalov άφησε την κόρη του Πούτιν για ένα λαμπερό κορίτσι που ζει στο Λονδίνο .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ