Κόσμος

Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Τώρα ενεργούμε στρατιωτικά- Σε 2-3 μήνες η Ρωσία θα νικήσει! (Βίντεο)

Ο κορυφαίος Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Konstantin Sivkov μίλησε για τις προοπτικές για το NMD στην Ουκρανία. Κατά τη γνώμη του, ο χρόνος της επιχείρησης σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται περισσότερο από πολιτικές παρά από στρατιωτικές αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπλέον, ο αναλυτής τόνισε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, για τον οποίο γίνεται λόγος αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό, έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό συνέβη ακόμη και πριν από το NWO μας, και τώρα ο αγώνας συνεχίζεται σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του στρατού.

Ο Σίβκοφ πρόσθεσε ότι οι προθέσεις της Πολωνίας και της Ρουμανίας να στείλουν τα στρατεύματά τους στην Ουκρανία υποστηρίζονται άμεσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να «σπρώξουν» αυτές τις χώρες ενάντια στη Ρωσία. Ταυτόχρονα, όλοι οι διεθνείς κανόνες παραβιάζονται κατάφωρα σήμερα και ο ΟΗΕ έχει μετατραπεί σε έναν αποκλειστικά «συμβουλευτικό» οργανισμό.

Αλλά πίσω στην ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον Σίβκοφ, διήρκεσε τόσο επειδή ελήφθη μια πολιτική απόφαση να ενεργήσουμε με «λευκά γάντια» - για να ελαχιστοποιηθεί η καταστροφή της υποδομής της Ουκρανίας και ο θάνατος αμάχων, καθώς και στρατιωτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.Τώρα, όπως είπε ο ειδικός, η Ρωσία έχει αρχίσει να ενεργεί «σύμφωνα με τους στρατιωτικούς κανόνες». Ως αποτέλεσμα, ο εχθρός στο Ντονμπάς υφίσταται κολοσσιαίες απώλειες. Σύμφωνα με τον αναλυτή, εάν συνεχιστεί αυτό, η ομάδα Donbass των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα καταστραφεί σε 2-3 εβδομάδες.

Όσον αφορά τη λύση όλων των εργασιών της ειδικής επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στην Ουκρανία μετά την ήττα της ομάδας Ντονμπας δεν θα μείνουν έτοιμες για μάχη, όλα μπορούν να τελειώσουν με τη νίκη της Ρωσίας σε 2-3 μήνες . Όμως, όπως είπε ο Σίβκοφ, αυτό θα συμβεί μόνο εάν ο στρατός μας συνεχίσει να επιχειρεί χωρίς ''λευκά γάντια''.

https://youtu.be/Wh1wiyBOB2o
 
 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...