Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ποιες κυρώσεις και μέτρα...; 290 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ρωσίας- Τουρκίας

Ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων των τουρκικών αεροπορικών εταιρειών μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας αυξήθηκε κατά περισσότερες από 100, ο συνολικός αριθμός πτήσεων θα φτάσει τις 290 την εβδομάδα. Αυτό ανακοίνωσε η επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού Zarina Doguzova στο κανάλι της στο Telegram.

«Από τις 29 Απριλίου, ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων των τουρκικών αεροπορικών εταιρειών μεταξύ των χωρών μας έχει αυξηθεί κατά περισσότερες από 100, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων από ρωσικές περιοχές. Έτσι, ο συνολικός αριθμός πτήσεων θα φτάσει τις 290 την εβδομάδα - ορισμένες από αυτές θα πετούν μέχρι τις 15 Μαΐου.  Αναμένουμε ότι αυτό θα επιτρέψει στους τουριστικούς πράκτορες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να αρχίσουν σταδιακά να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς τους τουρίστες», έγραψε η Doguzova.

Σημείωσε ότι επίσης από τις 6 Μαΐου, η Aeroflot θα αρχίσει να πετά προς Αττάλεια και Κωνσταντινούπολη έως και δύο φορές την ημέρα. Η Rostourism, μαζί με το Υπουργείο Μεταφορών, εργάζεται συνεχώς για να επεκτείνει τη μεταφορική προσβασιμότητα των ταξιδιών για Ρώσους τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων των άλλων χωρών, πρόσθεσε ο επικεφαλής του τμήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Δεν του γλίτωσε ούτε ο βασιλιάς Αιγέας! Τούρκος συγγραφέας προαναγγέλλει την πρώτη φάση του σχεδίου υπαγωγής των νησιών μας στην τουρκική επικράτεια

“Βρώμικα” παιχνίδια με την ιστορία του Αιγαίου παίζουν οι Τούρκοι και ως γνωστόν η ιστορία εκδικείται