Κόσμος

Δυτική Όχθη: Νεκροί 3 Παλαιστίνιοι, μέλη του Ισλαμικού Τζιχάντ στη διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα τρεις Παλαιστινίους, που ήταν μέλη της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, στη διάρκεια επιχείρησης στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία κάνοντας επίσης γνωστό ότι τραυματίσθηκαν τέσσερις στρατιώτες.

Οι τρεις Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ όταν οι στρατιώτες επιχείρησαν να τους συλλάβουν κοντά στην Τζενίν. Σκοτώθηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε, διευκρίνισε η αστυνομία. Το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα επιβεβαίωσε το θάνατό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα μέλη μιας ειδικής αντιτρομοκρατικής ισραηλινής μονάδας που δραστηριοποιείται στην περιοχή «έλαβαν πληροφορίες για έναν τρομοκρατικό πυρήνα που βρισκόταν καθ' οδόν για μια επίθεση και σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανάμεσα στην Τζενίν και την Τουλκάρεμ», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Θρηνούμε το θάνατο των τριών ηρώων μαχητών μας», ανέφερε ο ένοπλος κλάδος του Ισλαμικού Τζιχάντ διευκρινίζοντας ότι δύο προέρχονταν από την Τζενίν και ένας από την Τουλκάρεμ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ