Κόσμος

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη

Οι δύο Παλαιστίνιοι, ηλικίας 17 και 23 ετών, σκοτώθηκαν "από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής οι οποίες διεξήγαγαν επιδρομή στην περιοχή της Τζενίν", πρόσθεσε το υπουργείο.

Άλλοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο και για άλλους Παλαιστίνιους σοβαρά τραυματισμένους.

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιχειρήσεις τους στη Δυτική Όχθη από την Τετάρτη, μετά την επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ και στην οποία σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι στο Μπνέι Μπρακ, προάστιο του Τελ Αβίβ. Ο δράστης αυτής της επίθεσης ήταν ένας νεαρός Παλαιστίνιος που καταγόταν από το Γιααμπάντ, ένα χωριό κοντά στη Τζενίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι στρατιώτες και μέλη της συνοριοφυλακής "πραγματοποίησαν επιχείρηση" σήμερα το πρωί σε περιοχή της Τζενίν για να συλλάβουν "υπόπτους".

"Στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης ένοπλοι Παλαιστίνιοι άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατιωτών που απάντησαν ανοίγοντας πυρ", επεσήμανε ο στρατός, διευκρινίζοντας ότι ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...