Κόσμος

Ειρωνεία Ζελένσκι σε Ντράγκι: «Την επόμενη φορά θα αλλάξω το πρόγραμμα του πολέμου για να μιλήσουμε»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός τόνισε νωρίτερα πως είχε συμφωνήσει να μιλήσει σήμερα το πρωί με τον Ζελένσκι, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό

Ειρωνική απάντηση στο σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι για την αδυναμία να συνομιλήσει με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, έδωσε μέσω Twitter ο Ουκρανός πρωθυπουργός.

«Η χθεσινή μας σύνδεση, κατά την ευρωπαϊκή σύνοδο, με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι ήταν δραματική. Μας είπε ότι δεν έχει άλλο χρόνο, ότι η Ουκρανία δεν έχει άλλο χρόνο, ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι ο στόχος της ρωσικής εισβολής. Είχαμε συμφωνήσει να ξαναμιλήσουμε τηλεφωνικά σήμερα το πρωί, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Ο πρόεδρος Ζελένσκι δεν μπόρεσε να είναι διαθέσιμος», τόνισε ο Μάριο Ντράγκι ενώπιον της ιταλικής βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερα στις 10:30 στις εισόδους στις πόλεις Τσερνίχιβ, Χοστόμελ και Μελιτόπολη σημειώθηκαν σφοδρές μάχες. Άνθρωποι πέθαναν. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να αλλάξω το πρόγραμμα του πολέμου για να μιλήσω με τον Μάριο Ντράγκι μια συγκεκριμένη ώρα. Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία συνεχίζει να αγωνίζεται για τον λαό της» απάντησε, ενοχλημένος από τον Ιταλό πρωθυπουργό, ο Ζελένσκι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...