Κόσμος

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν πήγε για εξομολόγηση - Κάνει διακοπές σε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο

Το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο -εν εξελίξει- Australian Open, αφού απελάθηκε από την Αυστραλία για υγειονομικούς λόγους, καθ’ότι ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σέρβος πρωταθλητής, που δεν έχει κρύψει την έντονη σχέση του με τη θρησκεία, αποφάσισε αυτές τις ημέρες να επισκεφτεί ένα μοναστήρι στο Μαυροβούνιο. Συγκεκριμένα το μοναστήρι του Όστρογκ, που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βασίλειο, όπου και παρέμεινε αρκετές ώρες την Παρασκευή (21/1) με στόχο να βρει ηρεμία και να αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα στη Σερβία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...