Κόσμος

Μιλάνο: Χειροπέδες σε άνδρες που παρενόχλησαν σεξουαλικά δυο γυναίκες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Την προσωρινή κράτηση δύο νέων, φερόμενων δραστών των σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε βάρος νεαρών γυναικών, που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ντουόμο του Μιλάνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διέταξαν οι εισαγγελείς της ιταλικής συμπρωτεύουσας

Οι δράστες είναι δύο νέοι ηλικίας 19 και 22 ετών, και η κράτησή τους αποφασίσθηκε βάσει των μαρτυριών των τουλάχιστον εννέα γυναικών που έπεσαν θύματα παρενόχλησης. Όπως γράφει ο Τύπος, οι δράστες ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Έφοδοι σε σπίτια 18 νέων που συμμετείχαν στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες Τρίτη (11/01), πραγματοποιήθηκαν έφοδοι στα σπίτια 18 νέων που φέρονται να πήραν μέρος στην οργανωμένη αυτή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος των γυναικών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες με κάποια δικαιολογία και αμέσως μετά, άλλοι δεκαπέντε περίπου, έσπευδαν στο ίδιο σημείο δημιουργώντας ένα «τείχος», με στόχο να παρενοχληθούν οι νεαρές γυναίκες χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

«Αισθανθήκαμε τα χέρια τους σε όλο μας το σώμα, ήταν σοκαριστικό», δήλωσαν την Πρωτοχρονιά δύο Γερμανίδες τουρίστριες.

Σύμφωνα με τους δύο εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, «οι νέοι αυτοί επωφελήθηκαν της Πρωτοχρονιάς για να διαπράξουν τα αδικήματα θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μην τιμωρηθούν και επιτέθηκαν με τρομακτική βία στα θύματά τους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ