Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ρωσία: Το τραβάνε το σχοινί - "Οι πτήσεις του ΝΑΤΟ αποτελούν κίνδυνο για τα πολιτικά επιβατικά αεροπλάνα"

Ένα πολιτικό επιβατικό αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση Τελ Αβίβ-Μόσχα άλλαξε πορεία λόγω ενός αναγνωριστικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους του ΝΑΤΟ.

Το αεροπλάνο του ΝΑΤΟ απογειώθηκε από τη στρατιωτική βάση της Σούδας, διέσχισε τη διαδρομή που είχε καθοριστεί για πολιτικά αεροπλάνα, δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας, δήλωσε εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το πρωί της 03/12/2021, στις 09:53, πάνω από τα ανοιχτά ύδατα της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στην περιοχή ευθύνης των ρωσικών υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας, πέταξε το αναγνωριστικό αεροσκάφος NATO CL600, διασχίζοντας το καθορισμένο για πολιτικά αεροσκάφη δρομολόγιο εναέριας κυκλοφορίας. Το πλήρωμα του κατασκοπευτικού αεροσκάφους δεν ανταποκρίθηκε σε επανειλημμένα αιτήματα των υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας» επισήμανε εκπρόσωπος του τμήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος σύμβουλος: Θα καταρρίψουμε “κατά λάθος” αμερικανικά drone-Μετά την Βαλτική η Ρωσία “ετοιμάζει” No fly Zone στην Μαύρη Θάλασσα;

“Η Μόσχα θα βάλει τέλος στην δράση του ΝΑΤΟ που βοηθά την Ουκρανία να κτυπά με πυραύλους ρωσικές στρατιωτικές υποδομές”...