Κόσμος

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η μάνα για τα βασανιστήρια του 5χρονου γιου της

Ζωντάνεψε σε αίθουσα δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη ο εφιάλτης της κακοποίησης ενός 5χρονου αγοριού. Στο εδώλιο κάθισαν η μητέρα και ο σύντροφός του για βασανιστήρια στο αγοράκι.

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η 26χρονη μητέρα κρίθηκε αθώα για την κακοποίηση του 5χρονου παιδιού της, ο 47χρονος Αιγύπτιος φίλος της, όμως, καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή κάθειρξης 10,5 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν το αγοράκι για να το τιμωρήσουν, επειδή ήταν άτακτο… Το παιδάκι βρίσκεται σήμερα υπό την επιμέλεια της νονάς του και του συζύγου της, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, αναφέρει το GRTimes.gr

Θεσσαλονίκη: Καταπέλτης η δικαστική απόφαση 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο 47χρονος Αιγύπτιος επέδειξε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στον ανήλικο. Καταδικάστηκε για «μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση» για «ενδοοικογενειακή απειλή, κατ’ εξακολούθηση».

Η μητέρα του παιδιού αθωώθηκε για «άμεση συνέργεια σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το πρώτο ελληνικό τυφέκιο στην Ιστορία από την ΧΡΩΠΕΙ και οι σημερινές απαιτήσεις για σύγχρονα φορητά όπλα για τον στρατό μας

Απαιτείται μια τιτάνια προσπάθεια από μέρους μας, ειδικά τώρα, που η γειτονική Τουρκία κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα...