Κόσμος

Αίγυπτος: Θα φιλοξενήσει την διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα το 2022

O Αμερικανός απεσταλμένος για το Κλίμα, Τζον Κέρι δήλωσε σήμερα, ότι η Αίγυπτος έχει επιλεγεί ως υποψήφια για τη διεξαγωγή της διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα COP27, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί την επόμενη χρονιά.

Κάθε χρόνο, μία χώρα που εκπροσωπεί μία διαφορετική περιοχή του κόσμου, αναλαμβάνει την προεδρία της διάσκεψης COP και η διάσκεψη πραγματοποιείται συνήθως, σε αυτή τη χώρα.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ανακοίνωσε επίσημα το ενδιαφέρον της χώρας του για τη φιλοξενία της διάσκεψης COP27.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο