Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό χρυσή Ολυμπιονίκης - Ήταν εμβολιασμένη

Η Μάντισον Γουίλσον από την Αυστραλία έκανε γνωστό ότι λόγω κορονοϊού είναι αναγκασμένη να αποσύρει τη συμμετοχή της από τους αγώνες κολύμβησης στο ISL της Νάπολης.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο τόνισε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά βρέθηκε θετική στον ιό και μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και περισσότερες εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη και αναστατωμένη που δεν θα αγωνιστώ δίπλα στους συναθλητές μου στο ISL, αλλά βρέθηκα θετική στον κορονοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις. Αν και έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και έλαβα όλες τις προφυλάξεις, με κάποιο τρόπο κατάφερα να κολλήσω τον ιό. Οι τελευταίοι μήνες ήταν “τρελοί” και έχω πέσει σωματικά και ψυχολογικά, γεγονός που μπορεί να με έκανε πιο ευάλωτη. Νοιώθω άτυχη, αλλά πιστεύω πως αυτό ήταν ένα ηχηρό καμπανάκι. Ο κορονοϊός είναι σοβαρό θέμα και όταν έρχεται σε χτυπά δυνατά. Θα ήταν χαζό να πω πως δεν φοβήθηκα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο instagram η Γουίλσον, κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων.

https://www.instagram.com/p/CT_o-RJJWXn/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ