Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Άλλος ένας θάνατος πλήρους εμβολιασμένης

Νεκρή από κορονοϊό 80χρονη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

  Δεύτερος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου καταγράφηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα έχασε τη ζωή της 80χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα, η οποία είχε εμβολιαστεί πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr, γιατρός του νοσοκομείου Χαλκίδας, η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, νοσηλευόταν σε απλή κλίνη ΜΕΘ, όπου παρουσίασε χθες το σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Αυτοί δεν συμφωνούν ποτέ με Τούρκους! Κούρδοι κομάντος του SDF κρατούν σημαία με τον Δικέφαλο αετό έτοιμοι για την επικείμενη σύγκρουση

Τουρκικές μηχανοκίνητες δυνάμεις εισήλθαν στο Χαλέπι προδικάζοντας ευθεία πολεμική σύγκρουση με τους Κούρδους το...