Κόσμος

Στραπάτσο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη με το Kanal Istanbul

Η έκθεση του Βαρομέτρου της Κωνσταντινούπολης, Ιουνίου 2021, που εκπονήθηκε από τον οργανισμό σχεδιασμού της Κωνσταντινούπολης (IMM), εκπονήθηκε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις με 670 κατοίκους της Κωνσταντινούπολης μεταξύ 26 Ιουνίου και 9 Ιουλίου 2021. Στους συμμετέχοντες έγιναν ερωτήσεις σχετικά με τα προβλήματα στην ατζέντα της Κωνσταντινούπολης.

Το 39,2% των συμμετεχόντων δήλωσε ως σοβαρότερο θέμα την βλέννα της Θάλασσας του Μαρμαρά και το 30,8 % το Κανάλι Κωνσταντινούπολης. Όσον αφορά το Kanal Istanbul, το 71,1% είπε ότι ο λαός της Κωνσταντινούπολης θα έπρεπε να λάβει την απόφαση, το 62,7% είπε ότι ήταν σπατάλη χρημάτων, το 76,6% είπε ότι υπήρχαν περισσότερα προβλήματα προτεραιότητας και το 65% θεώρησε ότι θα καταστρέψει τη φύση.

Οι συμμετέχοντες σημείωσαν ότι τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το Κανάλι της Κωνσταντινούπολης θα έπρεπε να διατεθούν σε προβλήματα μεγαλύτερης προτεραιότητας. Όπως στην κοινωνική βοήθεια και στην καταπολέμηση των σεισμών,

Τα τρία πρώτα προβλήματα της Κωνσταντινούπολης, όπως και τους προηγούμενους μήνες, ήταν σεισμός, οικονομικά προβλήματα και μεταφορές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ