Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

“Γαλίφης” ο Ερντογάν: Καλά νέα για τον τουρισμό μας από Γερμανία, Αγγλία και Ρωσία

Μπορεί χθες να ξέφυγε στον Τούρκο πρόεδρο πως «η Διεθνής κοινότητα δεν υποστήριξε τις προσπάθειες μας να...αποσταθεροποιήσουμε την Συρία», αλλά σήμερα επανήλθε σε εκδήλωση για τον τουρισμό.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουν τον τομέα του τουρισμού ζωντανό κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν μίλησε στα εγκαίνια του NG Phaselis Bay Hotel στο Κεμέρ. Τα κυριότερα σημεία από τις δηλώσεις του Ερντογάν είναι τα εξής:

“Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουμε τον τουριστικό τομέα ζωντανό. Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μας, έκανε κάθε απαραίτητο βήμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Θα πω σχεδόν «δρομέας μικρών αποστάσεων», «ο μαραθώνιος» θα ήταν λίγο μακρύς. Ενώ αυτές οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν με τη Γερμανία από τη μία πλευρά, την Αγγλία από την άλλη και τη Ρωσία από την άλλη , συνεχίσαμε εντατικά την τηλεφωνική μας διπλωματία. Ευτυχώς, επιτέλους ήρθαν καλά νέα από αυτές τις χώρες”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ