Κόσμος

Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' ανάμεσα σε Ρώσους και Αμερικανούς δημοσιογράφους

Η πολυαναμενόμενη σύνοδος κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πλέον ξεκινήσει στη Γενεύη, ωστόσο οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και από τις δυο χώρες, δημιούγησαν... μια χαοτική κατάσταση στα πρώτα λεπτά συνάντησης των δυο ηγετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Κάποιοι δημοσιογράφοι φάνηκαν να εμποδίζουν τις κάμερες να τραβήξουν πλάνα από τον χώρο που βρίσκονταν τα επιτελεία των δυο χωρών, ενώ άλλα άτομα μιλούσαν μεταξύ τους δυνατά, την ώρα που οι δύο πρόεδροι προσπαθούσαν να κάνουν τις αρχικές τους παρατηρήσεις, με συνέπεια οι δηλώσεις τους να μην γίνονται εύκολα κατανοητές από τους δημοσιογράφους.

Παράλληλα, δημοσιογράφος του CBS ανέφερε πως μια ομάδα Ρώσων δημοσιογράφων βιαζόνταν τόσο πολύ να πιάσει θέση μπροστά από τους δυο προέδρους, που εμπόδισε Αμερικανό ηχολήπτη να μπει στον χώρο.

Ως αποτέλεσμα, τα πνεύματα άναψαν μεταξύ των δημοσιογραφικών αποστολών από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, σύμφωνα με την επικεφαλής του CNN και ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, Kaitlan Collins, καθώς υπήρξαν εκπρόσωποι Τύπου που δεν κατάφεραν να βρεθούν στον χώρο για κάποια ερώτηση ή για να πάρουν ένα πλάνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ