Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Συναγερμός στη τουρκική στρατιωτική βάση Batman

Συναγερμός επικρατεί στις ΤΕΔ, καθώς πριν από λίγο, ακούστηκαν ηχηρές εκρήξεις στη στρατιωτική βάση Μπάτμαν, στη νοτιανατολική Τουρκία.  

''Ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο του Μπάτμαν. Μετά από λίγο, ακούστηκε και τρίτη έκρηξη και αναφέρθηκε ότι ένα ασθενοφόρο μεταφέρθηκε έφθασε στην περιοχή'', αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.  


  
Τι αναφέρει ο κυβερνήτης της περιοχής 

 

"Επιχειρήθηκε μία επίθεση στη στρατιωτική βάση του Μπάτμαν. Δεν υπήρξαν θύματα."  

Πριν λίγα 24ωρα, σημειώθηκαν επίσης δύο εκρήξεις δυνατής ισχύος στην τουρκική  αεροπορική εγκατάσταση στο Ντιγιαρμπακίρ. Πηγές στην περιοχή ανέφεραν ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω από την 8η πτέρυγα μάχης της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι είχαμε μια πρώτη έκρηξη πριν τις 12.00 και  μια δεύτερη έκρηξη στις 00.52.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη δήλωση της περιφέρειας του  Diyarbakır, αναφέρθηκε ότι έγινε προσπάθεια επίθεσης της βάσης με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα περίπου στις 00.30. 

Όπως φαίνεται οι Κούρδοι κάνουν την ''κόλαση'' την ζωή των Τούρκων και εντός της χώρας και όχι μόνο σε Συρία, Ιράκ. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Μετά τις Κορβέτες έρχεται ορυμαγδός οπλικών συστημάτων από την ΕΕ και για την Ελλάδα-Το Γαλλικό σχέδιο και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα εξόχως σημαντικό γεγονός για την Ελλάδα, που είναι η  υλοποίηση του Γαλλικού σχεδίου, που...