Κόσμος

Ρωσία: Ένα "σατανικό" μνημείο φτιάχτηκε στο Κίροφ

Στην ρώσικη πόλη Κίροφ έχει εμφανιστεί ένα μνημείο για το φίδι του πειρασμού, το οποίο, βάσει της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου, ταυτίζεται με τον Σατανά, γράφει το Newsler.ru.

Το γλυπτό εγκαταστάθηκε στη διασταύρωση των οδών Volodarsky και Sovetskaya κοντά στο κατάστημα μιας από τις αλυσίδες λιανικής, αλλά δεν είναι γνωστό εάν συνδέεται με την επιχείρηση λιανικού εμπορίου.

Το μνημείο είναι φτιαγμένο σε σκούρο χρώμα με τη μορφή ενός δέντρου, στο εσωτερικό του οποίου είναι ένα φίδι με ένα κόκκινο μήλο.

Ο π.Andrey Lebedev, αναπληρωτής επικεφαλής του ιεραποστολικού τμήματος της επισκοπής Vyatka, κληρικός της μονής Μεταμορφώσεως στο Kirov, εξέφρασε την άποψή του για το σκανδαλώδες μνημείο.

Σημείωσε ότι «αυτό το αρνητικό σύμβολο» δεν έχει θέση στην πόλη, επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα η εγκατάσταση του μνημείου να μην έχει συντονιστεί με τις αρχές. «Ο πειρασμός για να διαπράξει αμαρτία ήρθε στον άνθρωπο μέσω του φιδιού. Ο Αδάμ οδηγήθηκε στον πειρασμό από την Εύα, κι η Εύα από το φίδι. Γι 'αυτό, ο Θεός καταράστηκε το φίδι και καταδίκασε την Εύα και τον Αδάμ », είπε ο Λεμπεντέφ.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...