Κόσμος

Ρωσία: Ένα "σατανικό" μνημείο φτιάχτηκε στο Κίροφ

Στην ρώσικη πόλη Κίροφ έχει εμφανιστεί ένα μνημείο για το φίδι του πειρασμού, το οποίο, βάσει της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου, ταυτίζεται με τον Σατανά, γράφει το Newsler.ru.

Το γλυπτό εγκαταστάθηκε στη διασταύρωση των οδών Volodarsky και Sovetskaya κοντά στο κατάστημα μιας από τις αλυσίδες λιανικής, αλλά δεν είναι γνωστό εάν συνδέεται με την επιχείρηση λιανικού εμπορίου.

Το μνημείο είναι φτιαγμένο σε σκούρο χρώμα με τη μορφή ενός δέντρου, στο εσωτερικό του οποίου είναι ένα φίδι με ένα κόκκινο μήλο.

Ο π.Andrey Lebedev, αναπληρωτής επικεφαλής του ιεραποστολικού τμήματος της επισκοπής Vyatka, κληρικός της μονής Μεταμορφώσεως στο Kirov, εξέφρασε την άποψή του για το σκανδαλώδες μνημείο.

Σημείωσε ότι «αυτό το αρνητικό σύμβολο» δεν έχει θέση στην πόλη, επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα η εγκατάσταση του μνημείου να μην έχει συντονιστεί με τις αρχές. «Ο πειρασμός για να διαπράξει αμαρτία ήρθε στον άνθρωπο μέσω του φιδιού. Ο Αδάμ οδηγήθηκε στον πειρασμό από την Εύα, κι η Εύα από το φίδι. Γι 'αυτό, ο Θεός καταράστηκε το φίδι και καταδίκασε την Εύα και τον Αδάμ », είπε ο Λεμπεντέφ.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ