Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Αίγυπτος: Υποχρεωτικό τεστ για όσους είναι από χώρες με μεταλλάξεις

Η ανακοίνωση δεν προσδιόρισε τις χώρες από τις οποίες θα προέρχονται οι επιβάτες που θα κάνουν το 15λεπτο τεστ DNA, το οποίο είναι γνωστό ως ID NOW.

Ο αριθμός των περιστατικών μόλυνσης από την COVID-19 στην Αίγυπτο, αυξάνεται σταθερά κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αίγυπτος ανέφερε σήμερα 1.125 νέα περιστατικά μόλυνσης και 65 θανάτους, παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί δηλώνουν πως οι αριθμοί αυτοί, ανταποκρίνονται μόνο σε ένα κλάσμα του συνολικού αριθμού των μολύνσεων και των θανάτων.

Σε μία σημερινή ανακοίνωσή του, το υπουργείο Τουρισμού της Αιγύπτου διευκρίνισε ότι τα εστιατόρια και οι καφετέριες εντός των ξενοδοχείων εξαιρούνται από την εφαρμογή μιας πρόσφατης απαγορευτικής διάταξης που υποχρεώνει τα καταστήματα του κλάδου, τις εμπορικές αγορές, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα, να κλείνουν στις 21:00 (τοπική ώρα) προκειμένου να μην επηρεαστεί ο τουρισμός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

gallia-germania
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Γάλλοι, Γερμανοί και Ισπανοί στο Παρίσι! Προ των πυλών θεαματική αποχώρηση της Dassault από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα μαχητικού 6ης γενιάς FCAS

Ποιος ο λόγος που η Dassault θα εγκαταλείψει το πρόγραμμα, αφήνοντας την Airbus ανήμπορη να αναπτύξει το δικό της...