Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Κολοσσιαία συγκέντρωση Ρωσικών ειδικών δυνάμεων στα σύνορα με Ουκρανία

Έρχεται η απόλυτη ''κόλαση'' στην Α. Ουκρανία. Πριν λίγα λεπτά, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ρωσόφωνων στο Ντονμπάς. 

Σύμφωνα με τον Ruslan Khomchak, αυτή τη στιγμή οι ουκρανικές δυνάμεις, είναι πλήρως έτοιμες να πραγματοποιήσουν επιθέσεις. ''Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα σήμερα.'' 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ρωσική απάντηση είναι άμεση, καθώς χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα με την Ουκρανία, ενώ ταυτόχρονα η Μόσχα στέλνει ενισχύσεις στη Κριμαία.

Ταυτόχρονα, η Λευκορωσία συγκεντρώνει επίσης τα στρατεύματά της στις νότιες περιοχές, με σκοπό να ενισχύσει την Μόσχα σε περίπτωση σύγκρουσης. 

 

Κρεμλίνο: ''Οι ενέργειες της Ουκρανίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πόλεμο''  

 

Το Κρεμλίνο την ίδια στιγμή σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι οι κινήσεις του Κιέβου θα οδηγήσουν σε πόλεμο στο Donbass. 

"Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις αυξανόμενες εντάσεις", δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. 


 
Eμπλοκή ΗΠΑ   

 
 
Ταυτόχρονα, για άλλη μία φορά οι ΗΠΑ στέλνουν κατασκοπευτικό στη Κριμαία, καθώς RC-135W αναχώρησε από την Σούδα, με σκοπό να παρακολουθήσει τις ρωσικές κινήσεις στη περιοχή! 

Δείτε βίντεο
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη-Ο χάρτης της λιβυκής ΑΟΖ που προβάλει η Τρίπολη με τουρκική βοήθεια προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα για ελληνο-τουρκική κρίση

Βράζει η Τρίπολη της Λιβύης κατά του φιλότουρκου Ντειμπά και επίκειται εμφύλιος πόλεμος και τουρκική παρέμβαση
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση τύπου “σάντουιτς” κατά της Οδησσού με ταυτόχρονη εξέγερση μυστικών δυνάμεων στο εσωτερικό της πόλης

Η Μόσχα από αρχές Ιουλίου έως τέλος Σεπτεμβρίου θα σαρώσει τα πάντα στην Ουκρανία για να δώσει τέλος στον πόλεμο